Čia galite kalbėti apie viską, kas rūpi, įdomu, galite reikšti savo mintis, idėjas, kūrybą , dalintis patarimais.
Taip, man šis saitas jau seniai patinka. Ten yra toks skyrelis, kurį turėtų pasiskaityti visi norintys parduoti savo rankdarbius - išmokti vertinti savo darbą - rankdarbių kūrimas užima tikrai daug laiko, o kainos, kuriomis kai kurie(-ios) juos parduoda tikrai nesuteikia rankdarbių kūrėjams orumo, o gal tie gaminiai prastos meninės vertės?.... Taigi labai siūlau norinčioms (-tiems) parduoti rankdarbius pasiskaityti šį skyrelį:
http://www.rinran.lt/2011/08/per-didele-ar-per-maza-rankdarbiu-kaina.html
rankdarbiauju seniai ir ieškodama idėjų netyčia užklydau pas jus.Mačiau popieriaus tema tuščia,tai pažadu atnešti savo kuklius darbus 
kristugne rašė:sveikos,darbštuolės,esu naujokė tai net nežinau kur pirmiausiai rašytirankdarbiauju seniai ir ieškodama idėjų netyčia užklydau pas jus.Mačiau popieriaus tema tuščia,tai pažadu atnešti savo kuklius darbus
laukiam laukiam, nes popieriaus tema tikrai tuščia. 

Rantulija rašė:Su svetainės taisyklėmis susipažinau.
Vienu punktu prisilaikyti man bus sudėtinga,būtent, taisyklingos gramatikos.Esu nebejauna; man 63 metai. Išsilavinimą gavau rusų kalba, nors esu lietuvė.
Tapusi pensininke labai susidomėjau rankdarbiais,nes nieko neveikti yra be galo nuobodu.Per visą žiemą nėriau,mezgiau;pastaruoju metu siuvinėju kryželiu; beveik įpusėjau siuvinėti paveikslą drugelių tema.
Jau keli metai lankausi rusų svetainėse;pakerėjo pasaulinis rankdarbių menas.
Taip gavosi,kad susidomėjau šešėliniu siuvinėjimu, panorau pažinti,o gal būt išmokti, šio meno technikos subtilybių.Į kiniečių Sudžo meną - nepretenduoju.
Dėkoju Dievui,kad atradau Jūsų svetainę.
Koks grožis,aiškumas,jaučiasi nuoširdus troškimas pasidalinti patirtimi;ačiū,mielosios,kad esate ir turite tokius gražius namučius.
Sėkmės Jums.
Ir leiskite truputį, jūsų jaukiuose namučiuose, pasisvečiuoti.
Su meile,
Irena Burkšaitienė.
Grįžti į Pagrindinis diskusijų puslapis
Grįžti į Tauškalai-bendarauk apie bet ką
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias